Nainen pettää alastomia miehiä

nainen pettää alastomia miehiä

narsisteja, sännöt ovat ihmisille, jotka eivät ole kyllin fiksuja tekemän pätöksiä itsekseen, ajattelee narsisti.

Vaikka oma kumppani rakastaisi tätä kuinka paljon tahansa, huonosta itsetunnosta kärsivä ihminen saattaa silti pettä: hänhän ei ansaitse tuollaista rakkautta. Toki kaikki ihmiset haluavat pärjätä elämässä ja elä mukavasti, mutta narsistille tämän näyttäminen ulkopuolisille on erityisen tärkeä. He haluavat näyttä varakkailta, suosituilta ja menestyviltä vaikka he eivät välttämättä näitä ominaisuuksia täyttäisikän. Jotkut narsistisia piirteitä omaavat ihmiset sen sijaan saattavat olla halukkaita kehittämän itseän, mikäli he ymmärtävät tekevänsä käytöksellän hallaa lähipiirilleen. Lue myös : Introvertti, ekstrovertti ja parisuhde. Hän saattaa kommentoida negatiivisesti tekemisiäsi tai sanomisiasi.

Sanat kiitos ja rakastan sinua kuuluvat rakastavaan ihmissuhteeseen: toisen läsnäolon ja tekojen huomioiminen on tärkeä. Ajan myötä itsekkät motiivit kuitenkin puskevat läpi ja narsistin todellinen luonne tulee ilmi. Siinä, missä miehet pettävät fyysisistä tarpeista johtuen, naisten syyt piilevät henkisessä puolessa. Sinulla kuitenkin lienee jo aavistus siitä, mistä parisuhteessasi saattaa olla kyse, kun olet pätynyt lukemaan tätä artikkelia. Vaikka kumppaniaan rakastaisi, ei 752. Sivusto ei tue käyttämäsi selainta. Mies ei enä käytä sitä parhainta hajuvettän, panosta itseensä tai pyri tekemän vaikutusta kumppaniinsa. 7 pettämisen merkkiä, yhteenveto, onko narsistisessa parisuhteessa ero ainoa vaihtoehto?

Tylsistyminen vaikuttaa myös henkiseen etäntymiseen, jolloin säpinä lähtee hakemaan jostain muualta. Nainen pakkaa suhteisiin herkemmin myös tunteita. Tuntuuko sinusta, että et riitä narsistiselle miehellesi tai naisellesi? Kaikki on toki yksilöllistä. Lue myös : Miten pästä yli yksipuolisesta rakkaudesta? Hän saattaa kritisoida ja saada sinun itsetuntosi niin maihin, että et edes uskalla harkita eroa hänestä. Narsisti ei kykene ajattelemaan empaattisesti, eli ajattelemaan miltä sinusta tuntuu, tai miten koet jonkin asian.

He ovat itsevarmoja ja mielenkiintoisia, sekä he osaavat ladella juuri sinuun tehoavat kohteliaisuudet. Mitän yleispätevä neuvoa asiaan ei oikein ole, koska jokainen tapaus on erilainen. Siksi mahdolliset ongelmat kannattaa selvittä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ennen kuin ne paisuvat. Miehet ovat taipuvaisempia ottamaan avioliiton ulkopuolisen seksin seksinä. Lyhyesti sanottuna, narsisti on ihminen, joka ei kykene rakastamaan ketän muuta kuin itseän eikä varsinkaan tuntemaan empatiaa muita ihmisiä kohtaan. Ongelman ratkaisuhan vaatii lähes asiassa kuin asiassa ongelman tiedostamisen ja myöntämisen. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Moni elä parisuhteessa, jossa kokee jonkin olevan vialla.

Jotta saisit selkeyttä omaan tilanteeseesi, tässä min listaamat 7 merkkiä, jotka mahdollisesti paljastavat narsistin oli kyseessä sitten vaimo, mies, tai muu lähipiiriin kuuluva henkilö. Tästä syystä naiset pettävät miehiä useammin kumppaniaan henkisesti. Moni narsisti kokee olevansa säntöjen ja jopa lain yläpuolella. Narsisti käntä keskustelun aina itseensä (ja tietä kaikesta kaiken). Huomion tai läheisyyden puute, kuinka kauan kestät olla suhteessa, jossa koet, ettet saa rakkautta ja huomiota osaksesi? Monessa tapauksessa ero on pitkä ja raskas prosessi, mikäli narsistin uhrilla ei ole voimia laittaa suhdetta kerrasta poikki ja minimoida eron jälkeistä kommunikaatiota. Ei ole väliä oletko läkäri tai lakimies; narsisti oli hän minkä alan miehiä tai naisia tahansa - tietä omasta mielestän aina enemmän läketieteestä tai laista kuin alan ammattilainen.

...

Toinen nainen ero karhula

Rehevä nainen halpa puhelinseksi

Seksi nainen päällä sexsi treffit

GIRL ON GIRL PUSSY MITEN ISKEÄ NAINEN BAARISSA

Vanhempi nainen etsii nuorta miestä erotic massage tartu